Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

ARPC „Zeimuļs” veiksmīgi īsteno attālināto mācību procesu

Jau gandrīz divas nedēļas Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā (ARPC) „Zeimuļs” interešu izglītības pedagogi strādā attālināta darba režīmā. Pa šo laiku katrs no skolotājiem ir iekārtojis sev darba vietu mājās, apguvis jaunas prasmes video un foto uzdevumu veidošanā, kā arī pedagogi izveidojuši interesentus metodiskos materiālus, kurus varēs izmantot, atsākot klātienes nodarbības.

 

Prieks, ka skolotāji atraduši veidu kā sazināties ar saviem audzēkņiem, iedrošināt viņus un saņemt pozitīvu atgriezenisko saiti. Šoreiz mums ir iespēja apskatīt dažu no pedagogiem radošās mājas darba vietas.  Dažiem par darba vietu ir kļuvis pagalms vai viesistaba, kur tiek filmēti video, bet citiem lielais virtuves galda pārtapis par datorgaldu, kur tiek rakstīt un sūtīti jauni uzdevumi bērniem.

 

Paldies mūsu pedagogiem par centību un radošumu strādājot attālināti. Ļoti ceram, ka jauniegūtā pieredze lieliski noderēs arī nākotnē. Savukārt „Zeimuļa” pulciņa bērniem gribas novēlēt nezūdošu darba sparu un apņēmību!

 

Copy of Copy of Blue Illustrated Supplies School Trifold Brochure

 

03.04.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums