Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

ARPC “Zeimuļs” tika svinēta Tēva diena

Gaidot Tēva dienu, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” sadarbībā ar Rēzeknes valstspilsētas domes Sporta pārvaldi organizēja aktivitātes “Es un mans tētis”, kas notika 10. septembrī.

 

Tēviem veltītie svētki bija lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Šajā dienā tēvus gaidīja sacensības, konkursi, dažādas sportiskas un aizraujošas aktivitātes, kā arī izturības, spēka un veiklības konkursi. Bērniem bija iespēja pašu rokām izgatavot saviem tētiem dāvanas. Darbojās tematiskais foto stūrītis.

 

Sacensībās tika noskaidrotas uzvarētāju komandas kopvērtējumā. Uzvarētājus noteica komandu augstākais kopējais punktu skaits konkursos. Komandu vērtējumā 1. vietu izcīnīja Stepanovu ģimene, 2. vietu – Vaivodu ģimene un 3. vietu – Adijānovu ģimene. Pirmo triju vietu ieguvēji balvā saņēma kausus un galda spēli “Zeimuļs” visai ģimenei un draugiem. Par aktīvu dalību, drosmi un centību visi tēvi tika apbalvoti ar medaļām, bērni saņēma saldumus un, protams, daudz pozitīvu emociju. Bet galvenais – tēti un bērni pavadīja laiku kopā. Tā bija lieliska iespēja satuvināties ar bērniem un  kļūt par īstiem draugiem.

 

Pasākuma noslēgumā visi degustēja garšīgu un veselīgu putru ar karstu tēju. Paldies visiem, kas piedalījās tēva dienai veltītajās aktivitātēs un palīdzēja svētku organizēšanā – Rēzeknes valstspilsētas domes Sporta pārvaldes komandai, ARPC “Zeimuļs” pedagogiem, kulinārijas pulciņam „Gardēdis” un pedagoģei Inesei Sondorei par garšīgu putru, ARPC “Zeimuļs” skolotājam Edmundam Kadakovskim par jaukajām fotogrāfijām. Apsveicam visus tēvus svētkos. Paldies par to, ka jūs esat, par to, ka uz jums vienmēr var paļauties, var lūgt padomu un saņemt atbalstu!

 

Bildes: https://failiem.lv/u/j8vrveat9

ARPC “Zeimuļs” metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

 

 

17.09.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums