Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

ARPC „Zeimuļs” pulcē un godina stiprās ģimenes

17. maijā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā (ARPC) “Zeimuļs” notika starptautiskajai ģimenes dienai veltīts koncerts. Apmeklētāju piepildītajā ARPC zālē bija jūtama svētku atmosfēra un koncerts “Prieks radīt kopā” iedvesmoja ikvienu klātesošo.

 

Pasākumā piedalījās Rēzeknes radošās un aktīvās ģimenes un daudz talantīgu kolektīvu – Rēzeknes kultūras un tūrisma aģentūras Bērnu deju kolektīvu „Dziguči” (vadītāja Gunta Sidorova) un Rēzeknes deju kopa „Dziga”, Ušpeļu un Volkovu ģimenes, STOPTIME Dance Studio (vadītāja Liāna Merņaka-Ņikitina), nacionālo biedrību kultūras nama horeogrāfiskais deju ansamblis “Kolorīts”  ar deju “Ceriņu laiks” (vadītāja Jolanta Roslova), pirmsskolas izglītības iestādes „Bitīte” mazie mākslinieki (mūzikas skolotāja Tatjana Vasjkova).

 

Jau ceturto gadu centrs “Zeimuļs” apbalvoja visaktīvākās un radošākās ģimenes, veltot nominācijas “ZEIMUĻS” GADA ĢIMENE”. Šogad visaktīvākās ģimenes nominācijai tika izvirzītas 10 ģimenes – Ušpeļu, Lesničiju, Laizānu, Kačnovu, Volkovu, Kirejevu, Ševirjovu, Kotānu, Andžānu un Mileiku ģimenes.

 

Ģimeņu pieteikumus nominācijām vērtēja speciālā komisija un piešķīra ģimenēm raksturīgāko nosaukumu. Nominācijas pasniedza Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieci izglītības, kultūras un sociālajos jautājumos Lidija Ostapceva. Deputāte novēlēja, lai katrā ģimenē būtu miers, laime un veselība.

 

Nomināciju AKTĪVĀKĀ ĢIMENE ieguva Ševirjovu ģimene, TALANTĪGĀ ĢIMENE – Volkovu ģimene, RADOŠĀKĀ ĢIMENE – Kirejevu ģimene, SKANĪGĀKĀ ĢIMENE – Ušpeļu ģimene. Citas ģimenes saņēma pateicību par ģimenes popularizēšanu un tradīciju stiprināšanu. Katra ģimene saņēma dāvanas no ARPC “Zeimuļs” un stādus, ko sagādājusi stādu audzētavas “Sakstagals”.

 

Piemiņas veltes katrai ģimenei dāvāja 13.Saeimas deputāts Ivans Ribakovs. Tās pasniedza deputāta palīdze Olga Belova.

 

Tāpat ARPC pedagogu un Bērnu bibliotēkas darbinieku vadībā visiem viesiem bija iespēja piedalīties radošās un kulinārijas darbnīcās, nofotografēties fotostūrītī.

 

Ģimeņu godināšanas pasākums Rēzeknē ir skaista un simboliska tradīcija, jo pilsēta atbalsta ikvienu saimi, kurā aug bērni. Jo tieši bērni veidos mūsu pilsētas nākotni. Tāpēc ir svarīgi sanākt kopā un vēlreiz apjaust, cik liels spēks ir ģimenēm.

 

Paldies visiem, kuri piedalījās pasākuma organizēšanā un visiem, kuri atrada laiku apmeklēt šo notikumu. Pateicamies par palīdzību organizācijā, balvām un atbalstu Rēzeknes pilsētas domei, Rēzeknes pilsētas bērnu bibliotēkai, ARPC “Zeimuļs” pedagogiem, 13.Saeimas deputātam Ivanam Ribakovam, SIA “Latgales ziedi” un audzētavai “Sakstagals” par atsaucību un stādiem!

 

Metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

Foto: Aleksandrs Lebeds https://failiem.lv/u/694z86y9?fbclid=IwAR3VWwwdkYjBVU8WGmqWALjtl2H5XtmJ02r3ZXSItDQJO_p1UXq9hCNCVUw

http://sirokez.lv/novosti/semja-sem-ja?fbclid=IwAR2U8oV7SfGq40ZVWLYaRywJcxYsXa20cw2u_V8LAzPoRjXG7ALDTZ4L8T0

 

23.05.2019.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums