Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

ARPC „ZEIMUĻS” DARBU TURPINA!

Valstī izsludinātās ārkārtas situācijas laikā ARPC „Zeimuļs” interešu izglītības pulciņi aktīvi, veiksmīgi turpina darbu attālināti! Lai arī tas ir jauns izaicinājums gan skolotājiem, gan skolēniem un arī vecākiem, darbs norit raiti un ar redzamiem rezultātiem, kas ir apskatāmi mājas lapā www.zeimuls.lv!

 

Eiropas brīvprātīga darba veicēji no 30.martā arī darbojas attālināti pildot kompetenču sertifikātu Youthpass un darbojas tiešsaistēs valodas apgūšanas rīkā. Rēzeknes pilsētas Jauniešu dome detalizēti plāno atbalstītu iniciatīvu projektu norisi.

 

Attālinātās nodarbības ir jauna, vērtīga pieredze ikvienam! Šī situācija ir pierādījums, ka apgūt zināšanas un jaunas prasmes iespējams jebkādos apstākļos un skolotāju un skolēnu darba rezultāti tam ir pierādījums!

Jaunatnes lietu nodaļas darbinieki raksta jaunus ESC projektus, izvērtē projektu pieteikumus: ir atbalstīti 23 iniciatīvu projekti, iesniegtas 18 nometnes, 8 Pumpurs projekti, 3 maza biznesa projekti, vasaras darbam pieteiktas 78 vakances, notiek pieteikšana jauniešiem, kas vēlas strādāt vasaras laikā un gūt pirmo pieredzi.

 

Novēlām visiem pacietību un iedvesmu! Uz drīzu tikšanos drīz klātienē!

06.04.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums