Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Angļu valoda sākumskolas vecuma bērniem

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs Jaunatnes lietu nodaļa aicina bērnus vecumā no 6 līdz 8 gadiem uz radošām angļu valodas nodarbībām. Eiropas brīvprātīgā darba veicējas Aubree Monteil no Francijas un Lourdes Pons no Spānijas projekta “EVS-one goal for all” ietvaros (projekta nr. 2017-2-LV02-KA105-001656) piedāvā apgūt angļu valodu bezmaksas, sākot jau ar šī gada 5. februāri.

 

Mūsdienās bērniem angļu valodas izmantošanas iespējas tiek paplašinātas ar katru dienu – angļu valodas mācību stundas skolā, kā arī bērnu neskaitāmie mēģinājumi uztvert un saprast masu medijos sniegto informāciju angļu valodā. Lai padarītu mācīšanās procesu interesantāku, abas jaunietes ir sagatavojušas īpašu nodarbību ciklu bērniem, balstoties uz vienkāršiem, bet efektīviem vingrinājumiem, kas ietvers lielu daudzumu uzskates materiālu – kartītes, valodas spēles, vingrinājumus, kuros tiks izmantoti audio un video atskaņotāji. Bērni tiks iesaistīti aizraujošajās spēlēs un aktivitātēs, kas ir saistītas ar bērnu ikdienas situācijām un interesēm, ņemot vērā katra bērna psiholoģiskās īpatnības. Aubree un Lourdes runā tikai angļu valodā, līdz ar to neformālā atmosfēra, kurā notiks angļu valodas apmācības, palīdzēs izvairīties no valodas barjeras, kā arī apgūt saskarsmes iemaņas nelielā vienaudžu kolektīvā.

 

Angļu valodas nodarbības bērniem vecumā no 6-8 gadiem notiks katru pirmdienu, sākot jau ar 5.februāri ARPC “Zeimuļs” telpā 2.10 no plkst. 16:00 – 17:00, uz kurām abas jaunietes ar īpašu degsmi gaida mazos dalībniekus.

 

Vairāk informācijas: ARPC “Zeimuļs” jaunatnes lietu nodaļa, 2.stāvs, telpa 2.8.

 

Informāciju sagatavoja ARPC “Zeimuļs” jaunatnes darbiniece Dana Pavļukeviča

 

 

 

 

18.01.2018.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums