Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Aktīvi un radoši turpinās interešu izglītības programmu realizēšana!

ARPC “Zeimuļs” pedagogi turpina apgūt jaunas darba metodes un piedāvāt audzēkņiem aktīvi pavadīt brīvo laiku, radoši darboties un pilnveidot jaunas kompetences. Prieks par to, ka audzēkņi izrāda lielu interesi un ar aizrautību pilda skolotāju uzdevumus, sporto, dodas pastaigās un izbauda ziemas priekus. Liels paldies audzēkņu vecākiem par atbalstu un ieguldīto darbu, jo bez viņu līdzdalības attālinātais mācību process nevarētu norisēt kvalitatīvi.

 

Protams, mēs visi esam jau noilgojušies pēc klātienes nodarbībām, bet attālinātais darbs arī sniedz daudz jaunu iespēju. Mēs kopā rūpējamies par savu  drošību, tāpēc labprāt tiekamies dažādās tiešsaistes platformās. 11. decembrī virtuālā formā notika ARPC interešu izglītības pedagogu sapulce, kuras laikā tika pārrunātas attālināto mācību iespējas un izaicinājumi, dalība ikgadējos konkursos un nākotnes plāni. Pedagogi dalījās ar savām idejām un iedvesmoja viens otru.

 

Divu nedēļu laikā audzēkņi turpināja apgūt prasmes – veidoja figūras no fimo masas, zīmēja dažādās tehnikās, gatavoja veselīgus našķus, apguva jaunas dziesmas, izlēja svečturus no ledus, vēroja debesis un zvaigznes astronomijas uzdevumos, spēlēja šahu un saturīgi pavadīja laiku.

 

Aicinām apskatīt audzēkņu darbus te- https://padlet.com/agitasekova/muokfe9va51keaax

 

Turpināsim rūpēties gan par savu, gan par apkārtēju drošību un veselību!

21.01.2021.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums