Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Aicinām uz VECĀKU NEDĒĻU CENTRĀ “ZEIMUĻS”

No 17. līdz 21. oktobrim Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā «Zeimuļs» jau trešo reizi tiek rīkota Vecāku nedēļa, kuras ietvaros Centrā notiks dažādi pasākumi vecākiem un visai ģimenei. Cienījamie mammas un tēti, aicinām jūs kopā pavadīt laiku centrā «Zeimuļs»!

Vecāku nedēļa sāksies pirmdien, 17. oktobrī, ar “Labo darbu dienu”, kuras laikā  vecākiem būs iespēja kopā ar bērniem parūpēties par putniem un pašu rokām no dažādiem materiāliem – koka, plastmasas pudelēm u.c., izgatavot putnu barotavas, kā arī sadarbībā ar Dabas izglītības centru “Rāzna” tiks spēlētas dažādas spēles un notiks citas radošās aktivitātes, veltītas putnu tēmai.

 

Otrdien, 18. oktobrī, visi interesenti tiek aicināti uz “Drošības dienu”, kuras ietvaros Drošības mācību klasē notiks “Atvērto durvju diena” – nodarbības visai ģimenei un spēles par drošību uz ceļa un ikdienas dzīvē.

 

Trešdiena, 19. oktobris, būs veltīta radošām aktivitātēm un meistarībai. Šajā dienā Centra pedagogi rīkos vecākiem un bērniem dažādas radošās darbnīcas, kur būs iespēja pašu rokām izgatavot suvenīrus un citas noderīgas lietas.

 

Ceturtdien, 20. oktobrī, aicinām visus vecākus un bērnus jautri un interesanti pavadīt laiku tradicionālajā pasākumā “TĒJA ar vecākiem.” Jūsu uzmanībai būs koncerts, kurā piedalīsies Centra audzēkņi, ģimenes fotostūrītis, spēles un konkursi, tējas pauze un labs garastāvoklis.

 

Pasākumu programma:

Pirmdiena, 17. oktobris, 16:00-18:00 – radošās meistarklases vecākiem un bērniem – putnu barotavas pašu rokām (D. Gribuste), (N. Stefanovičs), spēles un radošās aktivitātes, veltītas putnu tēmai (1.stāvs);

 

Otrdiena, 18. oktobris, 15:00-18:00 – Atvērto durvju diena Drošības mācību klasē, izklaides un informatīvās nodarbības bērniem un vecākiem par drošību uz ceļa un ikdienas dzīvē (M. Dimpers)(2.7 kab.)

 

Trešdiena, 19. oktobris, 16:00-18:00 – radošās darbnīcas bērniem un vecākiem (1.stāvs);

 

Ceturtdiena, 20. oktobris, 17:00 – pasākums “TĒJA ar vecākiem”, koncerts, konkursi un izklaides, ģimenes fotostūrītis, tējas pauze (aktu zālē);
Piektdiena, 21. oktobris, 16:00-17:00 – radošā lekcija “Vecākiem par bērniem” (1.9.kab.).

 

Gaidām visus, kas vēlas uzzināt vairāk par centru «Zeimuļs» un pavadīt laiku lietderīgi un interesanti!

 

Jautājumi pa t. 28375137, vai 2.15 kabinetā (2.stāvs).

Metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm Olga Strode

19.10.2016.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums