Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Aicinām piedalīties aizraujošā orientēšanās spēlē visai ģimenei, veltītai Tēva dienai

Ceturtdien, 17.septembrī no 16.00 līdz 18.00 Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs “Zeimuļs” sadarbībā ar Rēzeknes Tūrisma attīstības centru aicina piedalīties orientēšanās spēlē visai ģimenei “Kopā mēs esam spēks”, veltītai Tēva dienai.

 

Spēlei var pieteikties komandas, kuru sastāvā ir no 3 līdz 6 personām. Vecumam un fiziskajai sagatavotībai nav nozīmes, gaidām ģimenes ar bērniem. Lai piedalītos spēlē savā viedierīcē nepieciešams lejupielādēt aplikāciju „Roadgames”, ar kuras palīdzību notiks atzīmēšanās kontrolpunktos un uzdevumu izpilde.

 

Dalībniekus gaidām ceturtdien, 17.septembrī no plkst. 16.00 pie centra “Zeimuļs” galvenās ieejas, taču pats spēles sākums būs plkst. 16.30, kad komandām tiks dots starts doties distancē. Tiks pārbaudīts gan prāta asums, gan komandas saliedētība un veiklība. Lūdzam parūpēties par laika apstākļiem atbilstošu apģērbu. Visus dalībniekus gaida balvas, trīs labākās komandas saņems īpašas balvas no sporta preču veikala “Planēta”.

 

Paralēli orientēšanās spēlei apmeklētājiem būs iespēja piedalīties radošās darbnīcas un citās aktivitātēs. Dalībniekus un viesus cienāsim ar siltu putru un karstu tēju.

 

Lūdzam pieteikt savu komandu dalībai orientēšanās spēlē līdz 16.septembrim pa t.28375137 vai uz e-pastu olga.strode@rezekne.lv Pieteikumā lūdzam norādīt: komandas nosaukumu, dalībnieku skaitu un kontaktus.

 

Vietu skaits ierobežots, tādēļ aicinām pieteikties laikus.

 

Dalība pasākumā bez maksas.

 

Lūdzam ievērot 2 metru drošības distanci un izvairīties no drūzmēšanās!

 

Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana un filmēšana, un iegūtie attēli var tikt ievietoti ARPC “Zeimuļs” mājas lapā, sociālajā tīklā Facebook.com

 

Olga Strode, ARPC metodiķe darbam ar bērniem un ģimenēm

10.09.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums