Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

Aicinām Latgales reģiona jauniešus piedalīties apmācībās uzņēmīguma veicināšanai “UZŅEM APGRIEZIENUS”

Apmācības notiks: no 2016. gada 14. oktobra līdz 16. oktobrim, atpūtas kompleksā „Ezerkrasti”, Latgales reģionā, Rēzeknes novadā, Čornajas pagastā, Dukstigalā (www.raznasezerkrasti.lv)

 

Piesakies apmācībām, aizpildot pieteikuma anketu elektroniski: http://ej.uz/uznemigums

 

Pieteikšanās termiņš: 30. septembris (ieskaitot). Apstiprinājums par dalību apmācībās katram personīgi tiks nosūtīts e-pastā līdz 2016. gada 5. oktobrim.

 

Apmācību mērķis:

  • Veidot izpratni par uzņēmīgumu un sniegt praktiskus rīkus uzņēmīguma praktizēšanai ikdienā;
  • Stiprināt pašiniciatīvu, neatlaidību un atbildības izjūtu par ideju īstenošanu;
  • Pilnveidot zināšanas par jauniešu ideju īstenošanas iespējām – iesaistoties projektos, uzņēmējdarbībā u.tml.

 

Uz mācībām aicinām: jauniešus vecumā no 18 līdz 25 gadiem. Apmācības paredzētas 22 dalībniekiem.

 

Apmācības vadīs: Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras apmācītāji Māris Rudzītis un Rinalds Rudzītis.

 

Apmācības notiks 3 pilnas dienas, tāpēc svarīgi, lai Jūs varētu piedalīties visas apmācību dienas! Apmācības ir BEZ MAKSAS! Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra ar Latvijas un Šveices sadarbības programmas atbalstu sedz uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumus. Ceļa izdevumi uz apmācību norises vietu jāsedz pašiem.

Ja rodas jautājumi vai nepieciešama papildus informācija, lūdzu, raksti vai zvani – Ieva, Latgales reģionālā koordinatore tālr.: 26585129; ieva.strazdina@yahoo.com

 

Apmācības organizē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra sadarbībā ar biedrību „Latvijas Lauku forums” (JSPA reģionālais sadarbības partneris Latgales reģionā) Latvijas un Šveices sadarbības programmas „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” ietvaros. Vairāk informācijas par Latvijas un Šveices sadarbības programmu „Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos” meklējiet mājas lapā: www.jaunatne.gov.lv.

27.09.2016.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums