Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrs

14.Latvijas robotikas čempionāta posms

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā  „Zeimuļs” 3.oktobrī notiks 14. Latvijas robotikas čempionāta posms. Pasākuma mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu interesi par inženierzinātnēm un robotiku, kas ir viena no visstraujāk augošajām nozarēm pasaulē.

 

Konkursā piedalīsies tehniskās jaunrades pulciņu dalībnieki, entuziasti un robotikas klubu biedri. Pasākuma galvenie atbalstītāji ir Valsts izglītības satura centrs,  Robotu Skola, Preiļu Robotikas Klubs. 14.Latvijas robotikas čempionāta posms tiek organizēts ESF projekta “Nacionāla un starptautiska mēroga pasākumu īstenošana izglītojamo talantu attīstībai” atbalsta ietvaros ( nr. 8.3.2.1/16/I/002).

 

Dalībnieki tiek dalīti vecuma grupās: 1.-5. un 6.-12.klase. Atsevišķās sacensību disciplīnās ir kopējā grupa un netiek dalīts vecuma grupās.

  • Disciplīnas LEGO grupā (Mindstorms NXT2.0 un EVE 3.0):
  • LEGO Sumo;
  • LEGO Folkrace;
  • LEGO Līnijsekošana.

 

Reģistrēšanās notiek līdz 30. septembrim plkst. 12:00 vietnē: robotika.pvg.edu.lv/rrc2020 

 

Sacensību organizatori aicina reģistrēšanos neatlikt uz pēdējo brīdi, jo savlaicīga reģistrācija ļaus precīzāk saplānot sacensību kārtību un laikus!

 

Pasākuma laikā notiks fotografēšana un filmēšana. Piesakoties un piedaloties pasākumā, dalībnieki dod piekrišanu fotografēšanai un filmēšanai publicitātes vajadzībām un pasākuma atspoguļošanai.

 

Pasākuma apmeklētāju skaits ir ierobežots. Visus interesentus un mediju pārstāvjus aicinām obligāti pieteikties līdz 30.septembrim, zvanot pa tālr.: 26077314 (Edmunds).

25.09.2020.

Nav komentāru

Vārds, Uzvārds

Jautājums vai ierosinājums